CINEMA GOURMET «Dans la maison»

Cineforum sopar

La pel·lícula «Dans la maison» (François Ozon, 2013) va ser l’escollida per la sessió de cinema gourmet del passat  24 de març.

Com sempre el Javier Urrutia ens va fer la presentació de la pel·lícula: Amb un guió esplèndid, trobem una història hipnòtica que s’inicia amb la relació entre un professor de literatura i el seu alumne, una relació que permet  abordar temes com, la creació literària, el geni artístic, l’estreta frontera entre l’obra i la vida, i la irrupció del caos en la quotidianitat burgesa.

www.youtube.com/watch?v=MD1kCn5KmYQ

Un cop acabat el visionat, tots els assistents es van engrescar en una animada conversa i reflexió sobre  la pel·lícula.  Tothom va estar d’acord que, els dos personatges principals, professor i alumne, es necessiten mútuament per poder tirar endavant amb la seves vides. Mentre la discussió i el debat continuava, el sopar va aparèixer en escena. Fent honor a l’origen francès del fim, que millor que uns bons croque-monsieurs acompanyat d’una amanida amb vinagreta de «moutarde» i per postres, la meravellosa Tarte Tatin. BON APPÉTIT i bona vetllada cinematogràfica.