Una cuina en sis temps

Cuina en 6 temps

Dels ibers a el Bulli, la història de la cuina catalana presenta la constant reinvenció d’un paisatge a la cassola. Nova gent, noves tècniques i nous productes s’han anat incorporant a un guisat d’una riquesa extraordinària. Us proposem descobrir-la en sis sessions, sis àpats que us permetran conèixer amb els cinc sentits el passat, el present i el futur de la nostra cuina.

Els sis menús, amb maridatge de vins, han estat elaborats en exclusiva pel xef personal Joan Gurgui i l’editor i especialista en gastronomia Jordi Ainaud. Abans de cada àpat, presentarem breument la cuina del període escollit, i us explicarem el com i el perquè dels diferents i deliciosos plats que us anirem servint.

Dues propostes:

– Sopar entaulat.
Lloc: UP ART BCN, C/ Boters, 6 Pral.
Preu: 120€ (IVA inclós)
Grups : màxim 10 persones
Reserva: [email protected]

(Incloure els menús PDF)

– Buffet.
Lloc: UP ART BCN, C/ Boters, 6 Ppal.
Preu: 40€ (IVA inclós)
Places: 25 persones
Reserva: [email protected]